Tuesday, January 1, 2013

FIRST PAGE.


today is the first blank page of a new book. as you can i see, i've deleted my older post, just to get that fresh feeling. hoping 2013 will be filled with positivity. semua yg berlaku pada tahun 2012, i minta maaf and harap dimaafi oleh semua orang kalau kalau i did offend or done anything wrong towards korang.

to be a better person, mmg susah sebab manusia nie penuh dengan nafsu. tapi ebu selalu pesan, apa pun yg kita nak buat, kena dahulukan kalimah lillahita'ala bermaksud, kerana Allah Ta'ala. tak kira lah apa yg kita nak buat, bila kita cakap mcm tu, kalau kalau kita nak buat benda yg tak baik pun, akan mendatangkan keinsafan kepada kita. maknanya kita dilindungi. mashaAllah.

post nie ntuk kesedaran diri sendiri. sekadar tulis suka suka. tapi tak salah kalau boleh mendatangkan kebaikan dekat orang lain kan? hidup kita nie bukan semua nya pasal diri kita, kadang kadang mesti berkongsi dengan orang lain. kan islam ada ajar semua tu, indah kan agama kita? :)

so, Happy new year everybody! hopefully kita semua boleh tulis cerita yg baik baik dalam buku 2013 nie.

No comments:

Post a Comment