Friday, January 25, 2013

BREAK.


have a break, have a kit kat.

entry nie bukan pasal nak promote kit kat ke hape. it's about how i spend my semester break with some social activities. takde la social sgt, mostly i just stayed at home and watch movies in my external.

bila tengah busy dengan class, nak cuti. bila dah cuti, bosan pula. lehh, normal la tu kan. kemas bilik, kemas rumah, apa yg boleh dikemas, semua dah terkemas. sampai dah tak tahu nak kemas apa lagi dah.

yg pasti i finished watching my favourite series xoxo gossip girl! best sgt. i love the series sebab cerita dia realistic. mmg memaparkan perangai manusia kaya yg betul. bukan just yg nampak baik dimata kita. bila season pun dah finale, sedih la jugak sebab dah tak dapat tengok perkembangan chuck and blair dah! so sad! they were like the most perfect couple ever! takde nak lovey dovey sgt, like i said, realistic.

i just love them. happy tears. :')

next series in line i want to watch is dexter, nie pun best jugak. dia ala ala CSI tapi lagi best! sebab dia buat crime semua all by himself. the best part of the series is that bnyak gila scene dia ber-monolog. best kut. it feels like kita macam ada sebelah dia pula. best best. aku mmg suka tengok cerita berdarah sana sini :)

then dexter habis baru lah fikir based on review kawan kawan. hehe. nak tengok how i met your mother, tapi takde siapa pun yg simpan full season. i mean yg complete, and gambar kalau boleh in HD. heh, booorrrriiiinnnnnggggggg~

based on my bestfriend merangkap supplier series ntuk aku, pika azman, dia suruh tengok true blood. dia mmg kenal my soul yg suka tengok cerita jenis begitu. i love you la babe! i will put it into consideration sebab err err errr ntah. sebab tak pernah tengok langsung review on that particular series kut. oh by the way, i do judge a series by their name. :P

so if any of you guys ada cadangan on what series i should watch, just let me know. let's go! hahaha. peace.

No comments:

Post a Comment