Monday, December 31, 2012

IT'S OFFICIAL!


it's official, what is? im 22! :D

kawan kawan lain semua dah nak masuk 23 dah, i baru je merasa digit 22 tu on semalam. kind of fun. until i terasa diri semakin tua, bermakna no more goofing around, especially related to studies. Tanggungjawab pun makin berat, harus fikir masa depan and matang dalam segala segi. tapi, still tak bermaksud i will change myself, ini semua perlu dilakukan ntuk improvise kehidupan, lillahita'ala.

okay, keseriousan cukup smpai disitu.

im going to share what happened right after midnight on my special day. hehehe.



maaf, gambar hanya lah hiasan. i sendiri harap i yg dalam gambar tu. hahaa. tapi tidak yep. rambut i dah kena simpan dah sekarang. hihi. dan juga, bukan tepung yg ditepek ke badan i malam tu. ia adalah telur! telur yg berumur 2 minggu! telur yg berlendir, melekit satu badan i! grrr

satu gambar pun tak dapat ditangkap sebab lepas first trial kakak ntuk pecahkan telur kat badan i gagal, i berlari bagai nak gila menyelamatkan diri! tapi last last tewas jugak. dalam rumah okay! dwan tak berjaya langsung sebab telur pecah dalam poket seluar dia! padan! hahaa. nak kena kan orang lain lagi. abang ipar mcm biasa lah, jaguh kampung aje. tak berani pun nak baling, dia just duduk tepi and bagi kakak yg menjalan kan misi. hahaha.

but its ok. lepas cencarut semua dilepaskan dan dibersihkan segala kotoran degil, it made me smile. that night, even takde parents disisi, i kind of enjoyed it. im 22! im happy! yeayy!

that wasn't all. before midnight datg lagi, abang angah and kakak ipar i ajak dinner. sungguh i miss my parents that time. they told me earlier to have a good time even without them by my side. so i smiled that night and enjoy every conversation and food. thanks angah for everything.

thank you family, friends, everybody! you all made my day. :D

happy birthday to me. <3

No comments:

Post a Comment